S-au schimbat job description-urile! FDSC ti le prezinta pe cele actuale

In perioada 11 octombrie- 16 noiembrie 2011, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de formare din sectorul nonguvernamental din România, organizează 7 cursuri de formare care au ca scop facilitarea accesului pe piața muncii a tinerilor ( studenţi, voluntari ) aflaţi la inceput de carieră in ONG-uri şi companii. Prin participarea lor la aceste cursuri de formare, tinerii vor dobândi cunoştinţe teoretice şi practice, care să contribuie la integrarea lor pe piaţa muncii, iar competenţele dezvoltate vor fi valorificate in cadrul unui stagiu sau al unui internship la partenerii proiectului, instituţii publice, ONG-uri şi companii.

Pornind de la ideea ca job description-urile au suferit schimbări in ultimii ani şi că este nevoie de o mai bună formare a tinerilor inainte de primul job, Andreea Floroiu, Andreea Loredana Tudorache, Cosmin Copacean, Mihail Mușat Oana Mosoiu, Paul Ardeleanu Paul Olteanu, Răzvan Daba şi aspecte importante pentru o carieră de succes. Cursurile de formare sunt organizate in următoarele perioade:

11-12 octombrie- Abilităţi esenţiale de angajare

15 octombrie- Bugetul personal- niciodată o problemă

22-23 octombrie – Personal branding

25-26 octombrie- Tehnici de a vorbi in public

8-9 noiembrie – Create your world 5 noiembrie – Tehnici de facilitare

15-16 noiembrie- Managementul proiectelor.

Vlad Dumitrescu va prezenta studenţilor şi tinerilor absolvenţi. Partenerii proiectului oferă un număr de 50 de internship-uri şi 100 de premii. participanţilor la cursurile de formare. Inscrieri-le se fac pe site-ul http://www.fdsc.ro Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile este o organizaţie neguvernamentală, independentă, infiinţată ca personă juridică fără scop lucrativ in anul 1994, la iniţiativa Comisiei Europene. Inca de la infiintare FDSC a demarat activităţi de informare şi promovare a sectorului neguvernamental din România. Prin cei aproape 15 ani de experienţă, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de instruire in sectorul nonguvernamental din România şi calitatea serviciilor de instruire este demonstrată de către cei peste 10.000 participanţi din toată ţara, care au beneficiat de mai mult de 800 de cursuri organizate. Partener Principal: Orange Romania Locaţia cursurilor de formare: Orange concept store Parteneri: ANPCDEFP, Avon, British Council, Cartea Românească, Cărtureşti, CiclotEque, Club Liderii Mileniului Trei, Direcţia Afaceri Europene, Danone, Festivalul Internaţional de Literatură Bucureşti, FOND, Fundaţia Cărtureşti, GolinHarris, GRASP, HR Club, Institutul Cultural Român, Institutul European, Invingem autismul, Asociaţia MaiMultVerde Polirom, RATB, SmartBranding, StartUB, Teatrul Naţional de Operetă Ion Dacian, Young Professionals Club. Parteneri media: amelie.ro, centruldepresa.ro, studentii.net, studentul.info, vinsieu.ro. Susţinători: AEGEE, ASAA, ASAGRI, ASCIG, ASF, ASJC, BEST, BOS, BYPTEAM, EESTEC, OCSE, PHILOS, PRIME ROMANIA, SSMB, VIP.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s