Universitatea Copiilor din București caută voluntari

Universitatea Copiilor din București caută voluntari dispuși să ajute la organizarea conferinței pentru copii ,,We are the Future – 2012.”

Evenimentul se va desfășura în perioada 23 – 28 aprilie 2012, iar responsabilitățile voluntarilor vor fi orientate în principal spre asistența acordată delegațiilor prezente la eveniment.

Voluntarii vor beneficia de instructaj înainte de conferință, în zilele de 31 martie și 7 aprilie 2012, orele 10 – 12 și full time în perioada 19 – 20 și 23 – 28 aprilie.

Organizatorii vor pune la dispoziția fiecărui voluntar elementele vestimentare și de identificare specifice Conferinței precum și materialele informative necesare. La sfârșitul evenimentului, fiecare voluntar va primi o diplomă de participare oferită de către Rețeaua Europeană de Universități ale Copiilor, Rectoratul Universității din București și Asociația Universitatea Copiilor.

De asemenea, asociația va oferi participanților adeverințe de practică și recomandări. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul www.unico.org.ro sau trimiteți un email către voluntari@unico.org.ro.

Sunt invitați să aplice pentru acest stagiu studenții care vorbesc fluent limba engleză.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s