Jubileul Facultății de Fizică

Facultatea de Fizică a Universităţii din Bucureşti sărbătoreşte, în această toamnă, 50 de ani de existenţă ca entitate de sine stătoare în mediul universitar românesc. Cu această ocazie, luni, 5 noiembrie 2012, va avea loc Jubileul Facultății de Fizică, eveniment menit să marcheze importanța momentului și a contribuției facultății în dezvoltarea activității didactice și în promovarea excelenței științifice în această jumătate de veac.

Evenimentul va avea loc în Aula „Horia Hulubei” a Facultăţii de Fizică, între orele 10:00 şi 16:00 și se va desfășura în prezența profesorilor, studenților și a oaspeților de seamă: Ministrul Educației, Tineretului, Cercetării și Sportului, prof. dr. Ecaterina Andronescu și Rectorul Universității din București, prof. dr. Mircea Dumitru, vor lua parte la Jubileul Facultății de Fizică în calitate de invitați de onoare, având plăcutul rol de a le acorda distincții profesorilor seniori ai facultății.

Jubileul Facultății de Fizică va fi încununat prin prezența unor distinși profesori care au ocupat înalta funcție de conducere a facultății în perioada 1962 – 2012.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s