Cazări 2013

Facultăţii de Fizică a Universităţii din Bucureşti îi revine un număr de 350 de locuri repartizate in căminele G1-G4 din campusul studenţesc Măgurele.
Regulamentul de cazare a studenţilor Facultăţii de Fizică în căminele Universităţii din Bucureşti, în campusul studenţesc Măgurele se gaseşte aici.

Program cazări

În perioada 26.09.2013 – 29.09.2013, vor avea loc repartizările locurilor în căminele FFUB (G1-G4), după următorul program:

  • Joi, 26-09-2013, în intervalul orar 16,00-19,00 pentru studenţii doctoranzi – anul II şi III; masteranzi – anul II; de la licenţă din anii II, III, IV.
  • Sâmbătă, 28-09-2013, în intervalul orar 10,00-13,00 pentru studenţii din anul I de doctorat, anul I de masterat, studenţii din anul I de licenţă.
  • Duminică, 29-09-2013, în intervalul orar 10,00-11,00 contestaţii.

P.S. Studenţii, cadrele didactice şi cercetătorii care doresc sa se cazeze in căminul G5 trebuie sa depună cererea de cazare la administraţia căminelor, respective la dl. Florin Ion. Locurile din căminul G5 nu sunt repartizate de către comisia de cazări a Facultăţii de Fizică.

Pentru studenţii din anul I de licenţă, aceştia se vor prezenta, sâmbătă 28-09-2013 la ora 10.00 în Aula Facultăţii de Fizică pentru a completa cererea de cazare în jurul orei 11.00 comisia de cazare va strânge cererile de cazare cererea se completează doar de titular, excepţie făcând cazurile medicale documentate cu certificat medical, iar în jurul orei 12.30 studenţii din anul I de licenţă îşi vor putea ridica cererile de cazare cu locul în cămin repartizat de către comisia de cazare. Pentru a primi cererea de cazare, studentul va trebui sa prezinte un document de identitate în original (C.I./Paşaport).
Cu această cerere se vor putea prezenta la administraţia căminelor pentru a încheia contractual de închiriere şi pentru a primi camera.
Administraţia căminelor se găseşte in căminul G3 la camera 112.
Următoarele documente sunt necesare la administraţie pentru a încheia contractual de închiriere şi pentru a primi camera:

  • cererea de cazare cu locul repartizat de către comisia de cazare, cerere semnată şi ştampilată de către preşedintele comisiei.
  • doua fotografii tip buletin de identitate
  • chitanţa atestând plata taxei de regie a căminului pentru luna octombrie. Plata se face la administraţia căminelor.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s