Mentoring pentru studenți

mentoring

Asociatia Atitudini si Alternative in parteneriat cu Katalyv Business Consulting Group da startul unui program complex de mentoring pentru studentii din Municipiul Bucuresti.

Activitatile de dezvoltare personala si atelierele de lucru vizeaza derularea de seminarii pe urmatoarele teme: comunicare si negociere (pornind de la abordarea angajatorului: scrierea primului e-mail, redactarea scrisorii de intentie, a cv-ului, greseli tipice, interviul: simulari, limbajul copului, limbajul culorilor, limbajul timpului, prezentarea asteptarilor, negocierea salariului etc), teste de competente (pentru corelarea competentelor cu job-ul visat), resurse informationale pentru angajare.

Pentru a aplica notiunile invatate, studentii vor avea ocazia sa se inscrie in cadrul unui program de internship, in cadrul Asociatiei Atitudini si Alternative si Katalyv Business Consulting Grup. Totodata, se va incerca identificarea altor organizatii care sa ofere stagii pentru tinerii din grupul tinta. Totodata, studentii vor beneficia de mentoring din partea organizatorilor pe o perioada de 6 luni.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul la adresa mentoring@atitudini-on.ro, pana pe data 10 noiembrie 2015.

Detalii suplimentare privind derularea programului se pot obtine de la Catalina Badoiu- Manager de proiect, E-mail: catalina.badoiu@atitudini-on.ro, Tel: +40742 280 389

Advertisements

One thought on “Mentoring pentru studenți

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s