Balul Bobocilor! 2010

Tu ce faci pe 1 Decembrie?

Vino cu noi la Balul Bobocilor Biologi, Chimişti şi Fizicieni. În straie de sărbătoare, cinstind patria mamă şi veşnicul student, împletind tradiţia cu noul şi patriotismul cu buna-dispoziţie, vă invităm la un eveniment unic marca ASC-UB, ASF şi ASB, mai ceva ca Marea Unire.

Pe câmpul de bătălie din clubul Silver Church, vor lupta bobocii aspiranţi la titlurile de Miss&Mister, animaţi de dorinţa de a arăta că ei sunt cei mai patrioţi boboci. Seara va fi animată de muzică bună, alături de Shuffle şi DJ Project ft Giulia. Nu vor lipsi premiile pentru toată lumea de la sponsorii noştri aleşi pe sprânceană: cartele telefonice de la Vodafone, telefoane mobile de la Sony Ericsson, cursuri de dans de la One Beat, cumpărături la Mini Prix şi multe alte surprize de la Tocaroba.ro, Krishna caffe, Christian Adventure, Debo.ro, Avon, Best Models, Christine Valmy şi Quantic-Pub.

Va fi o seară nebună şi vom zgudui podeaua de la muzica bună, mai ceva decât Carpaţii traversaţi de batalioanele romane. Vei fi întâmpinat încă de la intrare cu un “shot” de ţuică fiartă, autentic românească şi o fecioară frumoasă, cu ochii precum mura câmpului şi faţa ca spuma laptelui. Vor mai fi şi alte suprize cu multe premii şi tombole.

Şi ca orice eveniment 100% românesc, nu lipsesc nici partenerii media, şi ei aleşi pe sprânceană: Radio3net, Şapte seri, Bizchannel, Studentie.ro, Onlinestudent.ro

Aşadar, aveai dubii despre ce o să faci pe 1 decembrie? Cred că te-ai hotărât… Silver Church, ora 21.00, Balul Bobocilor. Născut din dragoste de ţară!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s