Târgul Educației

Liceenii care doresc să afle toate informaţiile legate de admiterea la facultăţile Universităţii din Bucureşti pot afla noutăţile privind oferta programelor de studiu pentru anul universitar respectiv, modalitatea de desfăşurare a concursului de admitere, calendarul şi actele necesare la înscriere.  Standurile facultăţilor vor fi pregătite cu pliante, broşuri, dar şi cu zeci de răspunsuri la toate întrebările viitorilor studenţi.

Cei care nu s-au hotărât încă să-şi petreacă anii studenţiei la Universitatea din Bucureşti sunt invitaţi la prezentările speciale organizate de facultăţi precum: Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Sociologie şi Asistenţa Socială, Drept, Chimie sau Limbi şi Literaturi Străine. Aici vor afla tot ce înseamnă brandul UB, construit de-a lungul celor 147 de ani de existenţă a instituţiei: cea mai înaltă calitate a serviciilor educaţionale şi a activităţii de cercetare, menţinând standarde competitive, de nivel internaţional, preocuparea continuă pentru asigurarea calităţii, colaborare interdisciplinară, leadership şi excelenţa activităţii profesorilor şi a absolvenţilor.

Timp de două zile, Palatul Facultăţii de Drept va fi gazda Târgului Educaţiei, unde sunt aşteptaţi peste 20.000 de vizitatori din toată ţara. Intrarea este liberă.

Advertisements