2011

Târgul Educaţiei, Ediţia a XII-a

 

 

În perioada 15-16 aprilie 2011, Universitatea din Bucureşti va organiza cea de-a XII-a ediţie a Târgului Educaţiei, primul pas spre admiterea 2011.

Liceenii care doresc să afle toate informaţiile legate de admiterea la facultăţile Universităţii din Bucureşti pot afla noutăţile privind oferta programelor de studiu pentru anul universitar 2011-2012, modalitatea de desfăşurare a concursului de admitere, calendarul şi actele necesare la înscriere.  Standurile facultăţilor vor fi pregătite cu pliante, broşuri, dar şi cu zeci de răspunsuri la toate întrebările viitorilor studenţi.

Cei care nu s-au hotărât încă să-şi petreacă anii studenţiei la Universitatea din Bucureşti sunt invitaţi la prezentările speciale organizate de facultăţi precum: Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Sociologie şi Asistenţa Socială, Drept, Chimie sau Limbi şi Literaturi Străine. Aici vor afla tot ce înseamnă brandul UB, construit de-a lungul celor 147 de ani de existenţă a instituţiei: cea mai înaltă calitate a serviciilor educaţionale şi a activităţii de cercetare, menţinând standarde competitive, de nivel internaţional, preocuparea continuă pentru asigurarea calităţii, colaborare interdisciplinară, leadership şi excelenţa activităţii profesorilor şi a absolvenţilor.

Timp de două zile, Palatul Facultăţii de Drept va fi gazda Târgului Educaţiei 2011, unde sunt aşteptaţi peste 20.000 de vizitatori din toată ţara. Intrarea este liberă. Deschiderea oficială a evenimentului va fi vineri, 15 aprilie, începând cu ora 11.00. Închiderea va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, la ora 18.00, după o serie de reprezentaţii de muzică şi dans.

Sursa:  http://admitere.unibuc.ro/targul-educatiei-2011/

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s